Blik op zaterdag: SVS’65 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Blik op zaterdag: SVS’65 1 – GVV’63 1

Aanstaande zaterdag gaat GVV’63 1 op bezoek in Spijk. Om 15.00 uur staat de wedstrijd tegen SVS’65 op het programma. De gastheren uit Spijk bezetten momenteel de 10e plaats.

svs65

In Gameren kon de ploeg uit Spijk lang weerstand bieden, echter in de tweede helft was GVV’63 duidelijk de bovenliggende partij. Het werd 2-0 door doelpunten van Nick Ekelmans en Mitchel Springer.

SVS’65 kent een ongelukkige hervatting van de competitie. De derby tegen Arkel werd met 3-6 verloren. En de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Brakel werd bij een 1-0 achterstand gestaakt vanwege een vechtpartij. Kortom SVS’65 heeft voor eigen publiek wat recht te zetten.

Voor GVV’63 wordt het tijd dat het eindelijk aan de hervatting van de competitie kan beginnen. Het is inmiddels maart en er is nog geen competitiewedstrijd gevoetbald in 2017. Diverse afgelastingen, een vrij weekend en een afzeggende tegenstander gooiden roet in het eten. Het kan niet anders dan dat ons eerste elftal enorm fel aan de wedstrijd gaat beginnen!

Door het terugtrekken van TEC is de ranglijst aangepast. Aangezien het dringen is in de top van het klassement, is het een must dat er zaterdag in Spijk drie punten worden behaald.