Blik op zaterdag: Well 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Zaterdag 15 april staat er voor GVV’63 1 weer een Bommelerwaardse derby op het programma. GVV’63 speelt uit tegen het Well. De wedstrijd op Sportcomplex De Hoef begint om 15.00 uur.

well

De ploeg van Jan Setten en Gilberto Smit heeft de afgelopen twee weken de smaak te pakken. Met de nodige strijdlust werd er gewonnen van directe concurrenten MVV’58 en Lekvogels. Hiermee werd het verlies tegen Herovina en Vuren weer aardig gecorrigeerd. Net zoals nog 5 ploegen strijd GVV’63 om de titel. Hierbij is het zaak om niet vooruit of naar anderen te kijken. De eerstvolgende wedstrijd zal gewonnen moeten worden!

De komende tegenstander Well staat op de 9e positie met 19 punten uit 17 wedstrijden. De ploeg van trainer Edwin van de Braak boekt wisselvallige resultaten. Maar in het oog springen wel de twee gelijke spelen tegen koploper Herovina. Dit zijn twee bijzonder knappe resultaten. En dit geeft wel aan dat Well zijn huid duur verkoopt. En dat zal zeker in een derby het geval zijn.

Van onderschatting mag geen sprake zijn. In een derby is de plaats op de ranglijst niet van belang. GVV’63 zal weer strijdlustig aan de aftrap moeten staan, want een misstap zou bijzonder zuur zijn.

Wij hopen dat er veel geel-zwarte supporters aanwezig zijn in Well!