Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021

150 150 GVV'63

Beste GVV-ers,

De winterstop is begonnen en de kerstdagen en jaarwisseling staan voor de deur. Normaal kijk je dan terug op de eerste seizoenshelft. Maar er is niet veel om op terug te kijken.

Net zoals vorig seizoen is Corona de spelbreker. In augustus werd met goede moed aan de competitie begonnen. Na twee speelrondes was publiek niet meer welkom en twee speelrondes later werd de competitie stilgelegd. Een grote domper voor alle voetballiefhebbers! De enige positieve draai die we er aan kunnen geven is dat ons eerste elftal inmiddels al 11 maanden ongeslagen is J.

Vanwege de huidige situatie kunnen we de coronamaatregelen alleen maar respecteren. Toch blijven we de hoop houden dat we over een aantal weken de trainingen weer op kunnen pakken en dit seizoen nog een aantal wedstrijden kunnen voetballen. In januari komt de KNVB met meer informatie over het verloop van de competities.

Voor onze vereniging is de kantinesluiting natuurlijk geen fijne situatie. Maar in slechte tijden leer je je vrienden kennen. En we kunnen enorm trots zijn op de loyaliteit van onze leden, sponsoren en vrijwilligers. Geweldig dat iedereen klaar bleef staan voor onze mooie vereniging GVV’63.
Ook een groot compliment voor alle trainers die op een veilige manier onze leden in de gelegenheid stelden om te kunnen blijven sporten.

Ondanks dat het voetballen op een laag pitje staat is er veel gebeurd op ons complex. De afgelopen jaren zijn er nieuwe kleedkamers gebouwd. Tevens zijn de oude kleedkamers, de fysioruimte en materiaalhokken gerenoveerd. Dankzij alle mensen die hier aan meegewerkt hebben, is GVV’63 qua clubgebouwen klaar voor de toekomst.

Een groot punt van aandacht blijft het tekort aan velden.  Sinds de verhuizing in 1987 is de veldcapaciteit hetzelfde gebleven, terwijl het ledenaantal is verdubbeld. Met de Gemeente Zaltbommel zijn we al 13 jaar in gesprek over uitbreiding van ons complex en hopelijk worden er op korte termijn spijkers met koppen geslagen!

Het sociale karakter van onze vereniging is erg belangrijk. Mensen willen elkaar ontmoeten. Hopelijk gaat dit in de loop van 2021 weer mogelijk worden! De afgelopen periode is wel duidelijk geworden hoe belangrijk de vereniging is voor vele mensen.

Wij willen alle GVV-ers hele fijne kerstdagen en een gelukkig  en vooral gezond 2021 toewensen. Hopelijk ontmoeten we elkaar weer snel!

Bestuur GVV’63