GVV’63 2 promoveert naar de 2e klasse!

Door een 2-4 overwinning op MVV58 2 is GVV63 winnaar geworden van de nacompetiefinale. Traditiegetrouw lunchte het team vooraf in de kantine. Het was in Meteren even wachten op een grensrechter. Zodat de wedstrijd iets later van start ging.

lunch 2e

GVV63 kende een dramatische start, binnen 30 seconden werd de bal in het eigen doel gewerkt 1-0. Maar snel werd duidelijk dat GVV63 de betere ploeg is. Na 10 minuten maakte Sander Kreling de 1-1. Na 25 minuten was het Jochem Roding, die vanaf de strafschopstip, de 1-2 maakte.

In de 2e helft probeerde Meteren nog aan te dringen. Maar voordat ze echt gevaarlijk werden, wees de scheidsrechter weer naar de strafschopstip. Jochem maakte ook deze penalty 1-3. Hierna werd het nog 1-4 door een eigen doelpunt. Hiermee was het pleit beslecht. Een MVV-speler kon nog met rood vertrekken na een schandalige kopstoot. In de slotfase wisten de gastheren de 2-4 nog op het bord te krijgen. En daarna kon het feest beginnen!

GVV63 2 promotie

Door deze overwinning wordt een heel lang seizoen op een mooie wijze afgesloten. Door deze promotie is ons tweede elftal binnen 1 seizoen weer terug in de tweede klasse. Een topprestatie van de mannen van Wim van Dalen en Theo Fraaije. Van harte gefeliciteerd!