GVV’63 gaat samenwerken met VTON

150 150 GVV'63

Elke jeugdspeler bij GVV’63 verdient de beste trainer, de beste trainingen met passende uitdagingen, veel variatie in de trainingen en de beste coach op zaterdag.

Ervan uitgaande dat elke trainer bij GVV’63 in potentie goed en welwillend is, maar soms gebrek heeft aan ervaring als trainer of coach. Gaan wij de trainers ondersteunen door gebruik te maken van de VTON methodiek (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland). Een digitale wereld met wekelijks 2 nieuwe trainingen met duidelijke instructies, coaching tips en voorbeeld video’s, vanaf dag 1 is iedereen een betere trainer. Alle trainingen zijn speciaal ontworpen met doelstellingen en oefeningen gebaseerd op de leeftijd van het team.

De trainingen zijn voor de trainer beschikbaar via een app op de telefoon. Naast de trainers krijgen de spelers zelf toegang tot een play app. In deze app zitten wekelijks voorbereidende oefeningen en skills aansluitend op de trainingen. Spelers worden hiermee hopelijk gestimuleerd vaker naar buiten te gaan en komen voorbereid op de training.

Het gebruik van deze methodiek is vanaf seizoen 2019/2020 (na goed overleg met de nieuwe trainers) verplicht gesteld om te gebruiken door trainers en coaches. Hierdoor geven wij meer structuur aan het opleiden van onze Gamerse jeugd en weten wij zeker dat elke individuele speler krijgt wat hij of zij verdient. Door de variatie in trainingen en passende uitdagingen, zijn wij ervan overtuigd dat ook het plezier bij de trainer en speler zal toenemen.

Wij hopen dit dan ook van harte en wensen de trainers en spelers alvast veel plezierige en uitdagende trainingen toe.

Groet TC jeugd

#ontwikkelen #opleiden #pleziervoortrainerenspeler