GVV63 jeugdleden zijn in beweging!

150 150 GVV'63

Ook vandaag hebben er weer een aantal GVV63 jeugdteams getraind. Er is weer met veel plezier gesport! Zo hebben GVV63 JO10-1, JO10-2 en JO11-2 een onderlinge trainingswedstrijd gespeeld. Ook GVV63 JO13-1 heeft getraind.

Uiteraard gaat alles volgens het Corona protocol. Tijdens controle vanuit de gemeente in de afgelopen twee weken is gebleken dat GVV63 de zaken goed op orde heeft. Een groot compliment voor onze coördinatoren en trainers die er voor zorgen dat er onder veilige omstandigheden gesport kan worden.
Zeker het trainen op 1,5 meter behoeft de nodige voorbereiding. Als vereniging hebben wij hier ook extra trainingsmaterialen voor aangeschaft.

Ook de senioren gaan de komende week weer van start met het trainen op 1,5 meter. En dinsdag staat er een vriendinnentraining op het programma.

Het zal waarschijnlijk nog een tijdje duren voordat we weer onder normale omstandigheden kunnen sporten en wedstrijden bezoeken. Maar als vereniging zetten we gelukkig weer stappen in de goede richting! Dit vraagt geduld en discipline van onze leden. Tot op heden gaat dit goed en daar mogen we allemaal trots op zijn! #samensterk#staysafe