Oefennederlaag GVV’63 1, komende week twee wedstrijden

GVV’63 heeft de derby tegen Zuilichem met 1-3 verloren. In de beginfase kreeg GVV’63 twee behoorlijke kansen. Het restant van de eerste helft was Zuilichem de gevaarlijkste ploeg. Het wist twee keer te scoren. GVV’63 ging met een 0-2 tussenstand en 10 man rusten. Victor van der Ley kreeg een rode kaart in de eerste helft.

Na rust was GVV’63 de bovenliggende partij. Echter de kansen werden niet benut. Beide ploegen wisten nog wel een penalty te verzilveren. Bij Gameren door Thomas van der Ley. Eindstand 1-3.

Komende week staan er voor GVV’63 1 twee wedstrijden op het programma. Dinsdagavond wordt er geoefend tegen GVV in Geldermalsen, aanvang 20.00 uur. Zaterdag start het bekertoernooi. GVV’63 heeft drie zondagsclubs (HRC’14, Alem en TGG) geloot. En speelt hierdoor drie keer om 17.00 uur. Zaterdag 1 september speelt GVV’63 uit tegen HRC’14 op het complex in Hurwenen. De overige twee bekerwedstrijden speelt GVV’63 thuis.

GVV’63 2 oefent donderdag thuis tegen GVV 2. En speelt zaterdag voor de beker uit tegen Heukelum 2.