Verslag: ASH 2 – GVV’63 2 (0-2)

Deze zaterdag moest het tweede aantreden tegen ASH. Om 12:15 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Vanaf het begin hadden we het meeste balbezit, maar door veel onnodig balverlies konden we nog niet veel kansen creëren. Pas in de 28e minuut konden we scoren nadat Koen een goal maakte uit een vrije trap van Thom. 0-1 Hierna werd er een goal afgekeurd wegens buitenspel. In de 44e minuut komen we op 0-2 nadat Thomas goed wegdraaide bij zijn tegenstander en de bal hard in de hoek schiet.

Over de tweede helft valt niets te melden. Voor beide doelen gebeurde er weinig. ASH kreeg in de tweede helft nog 1 kans maar deze bal werd door Quincy goed tegengehouden.

Volgende week staat een topper in de 3e klasse op het programma. Op sportpark Maartenshof ontvangen we dan Blauw Geel ‘38 uit Veghel. Blauw Geel ’38 heeft net als het 2e alle wedstrijden zover gewonnen met een doelsaldo van 24 doelpunten voor en 0 tegen. De wedstrijd begint om 14:30.

Doelpuntenmakers: Koen en Thomas