Verslag: GRC’14 JO19-1 – GVV’63 JO19-1 (1-5)

150 150 GVV'63

Na een overwinning op Woudrichem en twee scherpe trainingen doordeweeks traden we aan tegen een bekende tegenstander. De Giessen-Rijswijk combinatie kwamen we in voorgaande jaren al meerdere keren tegen en het was duidelijk dat deze ploeg het niet van zijn voetballende kwaliteiten moet hebben.

De tegenstander had zich goed voorbereid op ons en begon de wedstrijd zeer gestructureerd achterin, ondanks dat kwamen we op voorsprong, nadat Tom de bal terug legde schoot Max de bal feilloos in de bovenhoek. Even later werd het ook 0-2 door een mooie bal van achteruit die door Max voorgezet werd op Pim die de bal rustig in het doel schoot.

We gingen rusten met 0-2 en het was duidelijk dat we de druk op de ketel moesten houden om de voorsprong uit te breiden. We kwamen ook goed de kleedkamer uit en door een strafschop van Daniël werd het al snel 0-3. Hierna bleven we doordrukken maar de bal wilde er niet in, door een foutje achterin werd het 1-3, GRC’14 rook bloed en dacht aan een comeback. Hier werd al snel een einde aan gemaakt doordat Max een mooie voorzet in één keer op de pantoffel nam en achter de keeper schoot. De genadeklap kwam door een voorzet van Max die binnen gegleden werd door Pim, eindstand 1-5.

Al met al een sterke wedstrijd vanuit Gamers oogpunt tegen een stugge tegenstander. Een goede voorbereiding op de echte krachtmeting komende Zaterdag tegen Peursum.

Man of the match: Max Poppes