Verslag: GVV’63 2 – Blauw Geel’38 / Jumbo 2 (3-3)

De kraker van de 3de klasse stond vandaag op het programma. De 2 nog ongeslagen teams trapten om 15:00 af. Een sterk begin van ons resulteerde al na 8 minuten voor de 1-0 door Jan.

Hierna konden we onze voorsprong uitbreiden naar 2-0 maar Mitchel zag zijn bal op de paal belanden. Het bleef even rustig voor de goals,  totdat de nummer 10 van blauwgeel dacht  laat ik de bal maar van 30 meter in de kruising schieten wat dus de 1-1 betekende. Hierna kreeg Sander nog een klein kansje maar deze ging er helaas niet in wat leidde tot een ruststand van 1-1.

De 2de helft begon rommelig bij Gameren waardoor blauwgeel na 5 minuten de 1-2 liet aanteken.  Hierdoor waren wij niet uit het veld geslagen en deden er een schepje boven op wat in minuut 58 de 2-2 opleverde. Victor was de doelpunten maker door een mooie steekbal van Mitchel keurig af te ronden. Helaas kwamen we 5 minuten later weer op achterstand 2-3 doordat we niet goed stonden op te letten bij hun corner. Na een half uur spelen in de 2de helft werd Mitchel gelanceerd met een mooie dieptebal. Waardoor de tegenstander de situatie verkeerd inschatte en een penalty veroorzaakte. Onze topscoorder Erik plaatste zich achter de bal voor de 3-3 maar hij miste….  Maar onze topscoorder  legde zich hier niet bij neer en uit de toegekende hoekschop knikte hij kiezelhard raak 3-3. In de aller laatste seconden van de wedstrijd kwam  blauwgeel er goed uit met een counter. Maar de zeer sterk keepende Quincy dacht: alleen ballen met mijn handen tegenhouden is niet leuk dus ik doe het dit keer met mijn hoofd. Hierna volgde nog een schot op goal die fantastisch werd geblokt door stefan op de doelpijn ( zijn wij blij met zijn maat 48 ).

Waardoor de kraker eindigde in een 3-3 gelijkspel waardoor beide teams nog steeds ongeslagen de lijst aanvoeren.