Verslag: GVV’63 2 – MVV’58 2 (4-1)

Na de overwinning op Haaften in de eerste competitiewedstrijd moesten we deze zaterdag aantreden tegen MVV 58 2. Ook dit was weer een onbekende tegenstander voor ons. Vorige week heeft MVV’58 met 5-0 verloren van Blauw Geel 38, maar MVV’58 mocht ondanks dit niet onderschat worden. In de beginfase van de wedstrijd waren er geen kansen voor beide teams. In de 16e minuut komen we op 1-0 voorsprong door een goede kopbal van Sander na een strakke corner van Moes. In de 36e minuut krijgen we een penalty nadat er een lichte overtreding op Thomas wordt gemaakt. Deze penalty werd door Erik binnengeschoten 2-0. Buiten een schotje van MVV’58 net naast het doel, een kans voor Thomas en een mislukte lob van Sander waren er in de eerste helft geen kansen voor de beide doelen. In de rust worden Joeri en Thomas gewisseld voor Thom en Stefan.

In de tweede helft krijgen we meer kansen maar hieruit wordt niet gescoord. In de 2e helft komt Koen nog in het veld voor Bert. In de 78e minuut krijgen we een penalty tegen na een licht duwtje. Deze wordt door MVV’58 benut en hierdoor komen ze op 2-1. Een paar minuten later kan MVV’58 de 2-2 maken maar de bal wordt van de lijn gehaald. In de 87e minuut gooit Sander de wedstrijd weer in het slot door na een mooie aanval de 3-1 te scoren. In de 92e minuut wordt de 4-1 nog gescoord door Koen nadat een afgeslagen corner door Jordy wordt voorgezet en Koen de bal via de keeper binnen kan koppen. Door deze overwinning hebben we na 2 wedstrijden al 6 punten gescoord. Dit is een goed begin van de competitie.

Volgende week moeten we proberen om tegen LRC 5 ook de 3 punten weer mee te nemen naar Gameren. De wedstrijd op sportpark Bruinsdeel begint om 15:00.

Doelpuntenmakers: Sander 2x, Erik en Koen.