Verslag: GVV’63 2 – WNC 3 (6-1)

Een mooie zaterdagmiddag op sportpark Maartenshof, waar de nummers 2 & 3 Gvv en Wnc elkaar ontmoeten. Het gat bedraagt 3 punten in het voordeel van Gameren.  Een belangrijke wedstrijd voor ons die gewonnen moet worden om in het spoor van Blauw/Geel te blijven. En voor Wnc om aan te haken bij ons voor de 2de plek  , een echte 6 puntenwedstrijd zoals dat word genoemd. Het was een rustig begin waarin Gvv de bal had en Wnc wat terug zakte op eigen helft. Tot grote kansen kwamen beide ploegen niet in de eerste 30 minuten. Het leverde alleen een gele kaart op voor Jan. Hierna kwam Gvv in vorm.

De keeper wist de vrijetrap van Jochem nog te verwerken tot corner, Minuut 33: de corner genomen door Sander, werd afgeslagen door Wnc maar de bal kwam weer voor de voeten van Sander, die deze meteen weer de pot in slingerde. Waarna ( Air Force Koen ) die boven iedereen uit torende de bal in de kruising knikte, 1-0 Gvv.  2 minuten later werd Victor diep gestuurd aan de rechterkant, hij hield de bal knap binnen en met een uitstekende voorzet bediende hij Danny die de bal knap in de verre hoek kopte 2-0 Gvv. 3 minuten later was het alweer raak , deze keer kwam Danny opstomen via de linkerkant, hij legde de bal terug op de instormende Victor die de bal beheerst achter de keeper schoot 3-0 Gvv. Het venijn zat hem in de staart want ook Wnc maakte een goal uit de kluts, dus konden de teams aan de thee met een 3-1 ruststand in het voordeel van Gvv.

2de Helft: na 7 weken blessureleed mag hij weer minuten gaan maken, Thomas vervangt Sander  en Rico vervangt Jan. Het vertrouwen van de trainers in thomas betaalde zich meteen uit want na 5 minuten rond hij koelbloedig af na schitterende lange bal van Joeri. Hierna verving Moes  Joeri, en gingen we opzoek naar meer goals. Jochem ( onze topscoorder ) wilde dus ook graag scoren. Dat lukte bijna maar hij zag zijn kanonskogel op het aluminium belanden.

De van vakantie terug gekeerde Stefan verving M voor het laatste kwartier. In de laatste 10 minuten voerde Gvv de druk nog wat op dit resulteerde in 2 extra goals. De corner kwam op het hoofd van Thomas die de bal hard op de keeper kopte en daardoor de bal los liet , Gerbert was er als de kippen bij om de 5-1 aan te tekenen. De laatste goal van vandaag komt op naam van onze topscoorder Jochem. Erik speelde met een fantastische no-look pass Jochem vrij die met zijn dodelijke linker de keeper kansloos liet met een streep in de verre hoek 6-1.

Een prima overwinning van de Geel-Zwarte formatie,  Die zeker verdiend was. En zo ze zien het gat met Wnc groeien tot 6 punten en blijven in het spoor van Blauw/Geel.