Verslag: GVV’63 JO11-2 – Heerewaarden JO11-1

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. Mooi weer en dus best druk langs de lijn voor een dinsdagavond. Heb het idee dat de avondwedstrijden beter bevallen bij de supporters. Na een week voor sommige geen voetbal maar vakantie (met een voetbal) waren we er klaar voor om goed af te sluiten.
We starten wat onzeker, maar na enkele minuten herpakten we onszelf en creëerden we kans op kans. Helaas als je ze zelf niet maakt valt die aan de andere kant. Dit was de druppel want na nog enkele kansen te hebben gecreëerd (en daar begint het toch mee) en gemist. Was het voor rust door goed samenspel Ryan die een mooie lob scoorde. Na een mooie actie van Noud voorkwam Ryan een eigen goal van Heerewaarden door de bal op de lijn erin te tikken.
Verdiend met 2-1 de rust in waar het wel 6-1 had kunnen zijn. De 2e helft begonnen we wederom iets minder scherp en kregen we net als in de eerste helft een goal tegen uit een corner. Snel scoorde Ryan de 3-2 na mooi vrijgespeeld te zijn door Yannick. We hadden zoveel vertrouwen dat we iets te ver vooruit gingen spelen en ongelukkig 2 doelpunten tegen kregen uit de counter 3-4 achter. Snel hebben we de teleurstelling van ons afgezet elkaar opgepept en vanuit de aftrap was het alweer 4-4.
Door goed verdedigen van Baraa, Stijn en Koen konden onze aanvallers verder vooruit spelen en weer kansen creëren. Als het even niet lukte hadden we de mentaliteit om om te schakelen en onze net genoemde verdediging die de tegenstander ver van de goal hield. Mochten de 3 sterke mannen van Heerewaarden toch voor de goal komen was het Wouter die redding bracht. Thymen maakte 5-4 en de laatste minuut maakte we de 6-4 door een mooie aanval werd Noud vrijgespeeld die beheerst scoorde in de verre hoek.
Wat is het toch leuk om als trainer naar deze jongens te kijken. Samenspel, plezier en talent heeft ons grote stappen laten maken, en een verdiende 2e plaats in de 3e klasse met dit hele jonge team. Weet zeker dat alle ouders en trainers graag naar jullie komen kijken. Op naar volgend seizoen.