Verslag: GVV’63 3 – Vuren 3 (4-0)

150 150 GVV'63

Na een klinkende 0-7 overwinning in Hardinxveld vorige week, staat vandaag Vuren 3 op het programma. Vorige week had Vuren met 6-4 weten te winnen van Heukelum, een ploeg die weet te scoren maar blijkbaar ook steekjes laat vallen.

Waar er vorige week veel wijzigingen in de opstelling zaten. Zijn we vandaag nagenoeg compleet, Gerco uitgeleend aan het 5e, Quinten loopt nog tussen de olifanten in Sri Lanka en Kees was de gehele dijk tussen Gameren en Brakel aan ’t afstruinen voor z’n sleutels. Ook had iedereen z’n haren goed ingevet voor de teamfoto.

Maar goed, na een fatsoenlijk gemaakte opstelling en een paar motiverende woorden door de coach konden we van start. Gelijk vanaf het begin hadden wij het meeste balbezit en de kansen. Na wat kleine kansen die niet werden benut, wist Arjan met een goede voorzet het hoofd van Wilco te vinden die volledig vrij stond bij de 2e paal, 1-0. Even later na een corner en wat gerommel kwam de bal voor de voeten van Wilco. Zonder na te denken haalde hij uit en vloog de bal strak onder de lat door, 2-0. De rest van de eerste helft nog wat kansen en met uitstekend spel van onze kant gingen we de rust in.

De 2e helft had Vuren wat wissels toegepast waardoor het wat sterker begon en dat resulteerde ook in een offensiever spel van de kant van Vuren. Gameren wist er niet goed mee om te gaan en konden ons spel van de eerste helft niet goed oppakken.

Na een kwartier te hebben gespeeld in de 2e helft kreeg Gameren een prachtige plek voor een vrije trap net buiten de zestien. De bal ligt ideaal voor een linksbenige speler. Patrik krulde hem over de muur maar helaas recht op de lat. Later een corner van Arjan, waarbij Ernst alle aandacht op zich wist te nemen in de zestien, daardoor kon Patrik vrij inkoppen. Het schijnt dat Dennis de bal nog net even schampte met zijn knie waardoor de bal er zeker in ging, 3-0.

Vuren wist dat de wedstrijd gespeeld was en begon zich te ergeren aan de scheidsrechter, die het overigens prima deed. Het ergeren van Vuren resulteerde in het afreageren op ons. Na het ontwijken van wat vliegende tackles, wist Gameren nog een goede aanval op te zetten waarbij Riny een keurig voorzet op Goof  gaf en deze hem rustig binnen schoot, 4-0.

Dit is ook de eindstand want na een opstootje tussen onze laatste man en een spits van Vuren vond de scheids het mooi geweest. Volgende week mogen we uit naar Hei en Boeikoop.

Doelpuntenmakers: Wilco 2x, Dennis, Goof