VOORAANKONDIGING GVV’63 JEUGD VOETBALCLINIC 2021

150 150 GVV'63

Beste voetballer, voetbalster,

Door Corona worden er momenteel veel activiteiten afgelast. Daarom is het belangrijk dat we leuke activiteiten in het vooruitzicht houden! GVV’63 organiseert na twee succesvolle eerdere edities wederom een jeugd voetbalclinic. De clinic zal plaatsvinden op vier vrijdagavonden in juni 2021 (4, 11, 18 en 25 juni).

Doelgroep: De clinic is voor spelers spelend in JO9 t/m JO14 (geboortejaar 2006 -2012).

De training duurt 1 uur en 30 minuten en zal bestaan uit 3-4 verschillende training sessies. Van afwerken, passing, techniek, partijspel en mogelijk loopscholing /conditie. Kortom alles wat nodig is om een betere voetballer(ster) te worden.

Tijdens elke training is er voor de deelnemers een flesje water en aan het einde van de training is er ranja in de kleedkamer. De laatste sessie wordt afgesloten met friet en een snack. Daarnaast bieden we elke deelnemer een shirt aan. Dankzij de volgende sponsoren:

                                              

                             

Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van GVV’63, iedereen is welkom. Wil je deelnemen schrijf je snel in want vol is vol.
De kosten bedragen 50 euro per deelnemer en dient na de bevestiging van de inschrijving overgemaakt worden (natuurlijk pas wanneer er voldoende inschrijvingen zijn).

Het ingevulde formulier graag versturen naar GVV63.jeugd@gmail.com  Hopelijk zien we je bij de clinic!

Aanmeldingsformulier clinic 2021

Sportieve groet van de TC Jeugd van GVV’63.