Alem JO10-1 – GVV63 JO10-1: 16-2.

1024 640 GVV'63

Vandaag met de helft van het aantal auto’s naar Alem en minder supporters langs de zijlijn, even wennen.. gelukkig zette de miezer regen niet door en begonnen we vol goede moed aan de eerste helft. Na 10 minuten was het gedaan met die goede moed want door goed combinatie voetbal van de tegenstander werd het 6-0 en moesten we even schakelen om niet volledig omver geblazen te worden.

Na de eerste time out ging het beter en werkten we voor elke bal. Ondanks nog 4 doelpunten van de tegenstander de eerste helft schoot Svenn Verhoeks de bal er mooi in wat resulteerde in een 10-1 achterstand met de rust.

2e helft begonnen we sterker, de tegenstander werd nonchalanter en we probeerden druk te zetten waar mogelijk. Helaas bleven de doelpunten vallen; er valt simpelweg niet tegen dat leeftijdsverschil aan te voetballen, hoe hard de jongens hun best ook doen. Svenn Verhoeks scoorde de 2e voor Gameren en zo bleef de schade ‘beperkt’ tot 16-2.

Ondanks dit hebben we er met zijn allen weer hard voor gewerkt en hebben we mooie acties gezien vandaag! Leuk is anders, nog een weekje te gaan en dan even vakantie..