GVV’63 JO12-1 – FC Engelen JO12-1 (1-2)

800 600 GVV'63

Vol vertrouwen zaten we vandaag in de kleedkamer. FC Engelen was niet zo goed begonnen aan het seizoen en hadden zelfs heel dik verloren van Wilhelmina en nipt gewonnen van den Dungen.

De eerste helft begonnen we te afwachtend, slapjes en stond het positioneel niet zo lekker. We miste Sam aanvallend en bleven teveel achteruit staan als team. Hierdoor kon Engelen aan voetbal toekomen en kwam verdiend op 0-1.

Het 2e deel was Gameren beter, werden er duels gewonnen en voldoende kansen of kansjes gecreëerd maar viel het doelpunt niet. Na rust was het Gameren dat wilde aanvallen en onfortuinlijk tegen de 0-2 aanliep. Einde van het 3e kwart was het Thijmen die de spanning terugbracht in de wedstrijd. Alles was nog mogelijk, vol op de aanval een achteruit leunend FC Engelen maar het mocht niet baten. De verdiende gelijkmaker viel helaas niet.

Zo lopen we dus tegen de 1e nederlaag van het seizoen aan. Onnodig ik denk het wel maar hoort bij het voetballen. Volgende keer beter.