GVV’63 JO19-1 – Jan van Arckel JO19-1

750 473 GVV'63

Een herkansing tegen een redelijk tot goede ploeg uit Ammerzoden. Een ploeg die we kenden uit de beker.

Het eerste deel van de wedstrijd was van beide kanten redelijk mat. Jan van Arckel had veelal de bal maar had niet veel idee wat te doen in de kleine ruimte. Door een onachtzaamheid achterin gaven we een grote kans weg welke met een overtreding onschadelijk gemaakt kon worden. Helaas was het vanuit deze vrije trap 0-1.

Jan van Arckel drong aan, GVV’63 zette daar niet heel veel tegenover. Voor rust was het matig verdedigen door 4 GVV’ers en dit werd afgestraft met een afstandsschot in de korte hoek. Heel kort voor rust was het uit het niets alsnog 1-2.

Dit had perspectief moeten bieden voor na de rust maar helaas was het ook na de rust snel 1-3. Gameren ging wel beter voetballen maar kreeg door een persoonlijk foutje de 1-4 om zijn oren. De 2-4 was een compliment voor het team wat beter ging voetballen, de tegenstander op eigen helft vast zetten en diverse kansen kreeg op meer. Toch maakte Jan van Arckel de 2-5.

Wedstrijd gespeeld, verdiend verloren maar teveel tegendoelpunten door individuele fouten. Komende periode gaan we ons weer herpakken en het voordeel in de jeugd is dat je nog fouten mag maken en kan leren van deze momenten.

Voetballen met lef neemt ook risico’s met zich mee en gaat met vallen en opstaan. Vandaag zijn we gestruikeld maar stonden uiteindelijk 30 minuten voor tijd toch nog op met goede momenten.