GVV’63 JO19-2 – MEC’07 JO19-1

790 444 GVV'63

Gisteren was de wedstrijd tegen de koploper die tot nu toe alles gewonnen heeft.

De gesponsorde eredivisie bal kon nu voor t eerst in gebruik worden genomen.
Deze bracht echter geen geluk in de eerste 20 minuten van de wedstrijd.
MEC begon de wedstrijd goed en wij moesten even zoeken. MEC kreeg van ons 2 kadootjes in korte tijd. 1 terugkopbal op de keeper belandde in eigen doel. Daarna was er een disputabele penalty, die in eerste instantie knap werd gestopt door onze keeper, maar weer voor de voeten kwam van een speler van MEC. 0-2.

Toen er een zelfde situatie aan onze kant was, kregen wij echter geen penalty mee.

Toch lieten ze hun koppies niet hangen en kwamen ze gaandeweg de wedstrijd er beter in. Ze deden zeker niet voor MEC onder. Nog voor de rust viel de 1-2. Er was dus nog hoop.

Na de rust was GVV de bovenliggende partij, maar was het toch weer MEC die scoorde. 1-3.
Gelukkig rolde het kwartje ook onze kant op diep in de tweede helft. Vanuit een mooie voorzet volgde een prachtig ingeschoten, tweede doelpunt voor GVV. Kort daarop werd het zelfs nog 3-3. Beide ploegen gingen toen op jacht naar het winnende doelpunt. Er kwamen aan beide zijden kansen (meer voor GVV dan voor MEC), maar beide ploegen verzaakten te scoren.

Eindstand dus 3-3. We zijn de eersten die MEC puntenverlies deed lijden, alleen schoten we er zelf helaas ook bij in; door de gelijke stand nu 1 plekje gezakt van plaats 2 naar plaats 3. Echter nog wel met 1 minder gespeelde wedstrijd dan de nummers 1 en 2.

Volgende week staat buurman Nivo op t programma.