GVV’63 JO8-1 – Haarsteeg JO8-1 9-0

1024 640 GVV'63

Na 2 ruime overwinningen in de competitie stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Haarsteeg op het programma. Normaal gesproken altijd een geduchte tegenstander, het zou weleens lastig kunnen worden.

Echter dacht onze JO8 daar vandaag anders over. Vanaf het 1e fluitsignaal was iedereen tot op het bot gemotiveerd. Vico als keeper die zich ontwikkelt tot een beest in de goal. Achterin zat alles op slot, Roan, Jesse en Bram waren niet van plan om ook maar één kans weg te geven. Op het middenveld Luuk en Lucas die voor diepgang en scorend vermogend zorgden en voorin Keano en Milo die de achterhoede van Haarsteeg onder druk zette en loerden op hun kansjes.

In de 1e helft werd er goed overgespeeld met een paar keurige aanvallen als resultaat, ruststand 3-0. Ook in de 2e helft bleef de inzet groot en probeerden we voetballend tot meer goals te komen en dat lukte. Uitslag 9-0, dit was ook de 1e wedstrijd waarbij we de ‘nul’ vasthielden. Al met al een prima wedstrijd met goed voetbal en een geweldige inzet. Ga zo door.