1024 768 GVV'63

Historische overwinning GVV63 MO11-1

Vandaag moesten de meiden van GVV63 voor de competitie tegen Roda Boys. De hondstrouwe supporters waren weer in grote getallen naar ons sportpark gekomen. Hier zagen zij de meiden flitsend uit de kleedkamers komen in het nieuwe tenue, gesponsord door BDO Accountants&Adviseurs. Sponsor bedankt!

IMG_1511

Onze meiden begonnen voortvarend aan de wedstrijd. De Roda Girls werden gelijk onder druk gezet. Achterin zat het bij GVV63 goed in elkaar, de verdediging gaf geen krimp. En anders was daar Suze nog, die heel goed keepte. De afgelopen wedstrijden hadden onze meiden moeite met scoren. Maar nu werd het net in de eerste helft wel gevonden. Manon zorgde met een pegel voor een 1-0 ruststand.

Na rust was het weer GVV63 dat de aanval zocht. Er raasde een geel-zwarte tornado richting het Aalsterse doel. Op het middenveld en in de aanval werd er goed overgespeeld. Dit zorgde voor diverse kansen en 3 doelpunten. Deze werden gescoord door Isa en 2x Manon. Eindstand 4-0.

IMG_1496

Een hele knappe eerste overwinning van onze meiden. En wat hebben ze veel progressie geboekt in 4 weken.
Dit moest gevierd worden met ranja en hapjes.