Kerkwijk jo11-1 – GVV’63 jo11-2 (4-4)

1024 640 GVV'63
Deze avond een vriendschappelijke wedstrijd uit bij Kerkwijk. Vooraf kregen we als team 2 taken mee,  1: verdedigen doen we met zijn allen en dat begint voorin. 2: we houden het veld kort en sluiten aan tot aan de middenlijn.
Het eerste kwartier viel niet mee. Van de afspraken kwam weinig terecht, onze spitsen stonden op een eiland en op het middenveld & achterin liep alles door elkaar. Gelukkig was Noud in een supervorm zodat de schade tot de time out beperkt bleef 2-0 voor Kerkwijk. Na de time out was het Lucas met een mooie vrije trap die de 2-1 scoorde! We kregen zelfs wat kansen op 2-2, maar helaas met de rust was het nog 2-1.
In de rust hebben we de afspraken nog eens doorgenomen wat na rust duidelijk te zien was. Achterin stonden Brambo, Boaz, Lucas en Jesse hun mannetje en sloten goed aan tot de middenlijn. Jamey, Noud en Siem vormden een mooi blok op het middenveld en onze spitsen Oscar en Bram kwamen steeds meer aan de bal. De precieze volgorde weet ik niet meer maar door 2 harde schoten van Noud en Bram werd het 2-3 voor ons.
Helaas kwam Kerkwijk door een van richting veranderd schot op 3-3 En even later zelfs toch nog op 4-3. Dit kon natuurlijk niet waar zijn en gelukkig was het Oscar die met een mooie actie Bram in stelling bracht en die de 4-4 maakte. Vlak voor tijd behoede Mats ons nog van een nederlaag door een schitterende redding bij een 1 op 1 actie en in de laatste minuut keek hij ook nog een penalty over ?.
Kortom een mooie pot waarbij we weer veel geleerd hebben. Van de week weer lekker trainen en aanstaande zaterdag wacht ons een zware pot tegen TEC jo11-1. Goed gedaan mannen ?