Lekvogels JO11-1 – GVV’63 JO11-1 (2-1)

1024 683 GVV'63

Een ware topper in de 1e klasse, waarbij we vergelijkbare uitslagen hebben behaald tegen dezelfde tegenstanders. De verwachting was dus een gelijkopgaande wedstrijd.

De eerste helft speelde we degelijk en bijna constant op de helft van de tegenstander. Het was niet wervelend of heel goed maar voldoende om Lekvogels onder druk te zetten en kansen te creeeren.

Keer op keer was de keeper een sta in de weg maar werd het toch 0-1 door Noud van afstand. Lekvogels ging wat meer van zich afbijten en was dreigend in de counter maar niet gevaarlijk.

In de rust was er toch een gevoel dat we niet goed speelde, teveel spelers waren niet op hun best en ondanks de waarschuwing dat de wedstrijd snel kon kantelen.

Precies dat gebeurde de 2e helft in het eerste kwart lukte er even niets meer, kwamen niet van de helft en hadden we achterin moeite met de bewegelijke jongens voorging die vooral door 1-2 keer op keer gevaarlijk werden.

Nog in het eerste kwart kwamen we 2-1 achter. Een peptalk het geloof dat we meer moesten kunnen behalen werd niet meer omgezet in een doelpunt al was dit wederom vooral door de keeper en onze om nauwkeurigheid of de echte wil om te scoren voor de goal.

Het zure gezichten, het mopperen tegen elkaar direct na het affluiten van de scheids gaf het gevoel van iedereen weer, er had meer in gezeten, we haalden niet allemaal het beste uit onszelf en dan hoort verliezen er bij. Teleurstellend dat we minimaal een puntje verdiend hadden en misschien wel meer, maar dat dit helaas niet gelukt is.

Op naar volgende week en dan weer de neuzen dezelfde kant op.