Verslag: Theole JO11-2 – GVV’63 JO11-2 (3-4)

750 473 GVV'63

Vroeg uit de veren om 3 wedstrijden 9 punten te behalen. We kennen Theole nog van de vorige competitie en toen was het voor ons een nipte overwinning, de jongens die mee deden zijn dit niet vergeten. Iets te overmoedig en nog niet helemaal wakker kwamen we de kleedkamer uit.

Theole goed voetballend, wij wat op goed geluk en iets te individueel. Yari hield ons enkele momenten op de been en was het Noud die via een been van de tegenstander 0-1 maakte. De echte drive van de afgelopen weken was er nog niet en het was Theole die de 1-1 en 2-1 maakte. Vlak voor rust maakte Jacco uit een corner 2-2 en mochten we rusten.

Na rust was het Theole die beter ging spelen en Gameren die op momenten de kaas van ons brood lieten eten en verdiend 3-2 maakte. Noud maakte door een steekpass van Jochem 3-3.

Waarna Theole nog zeker enkele kansen kreeg en we enigszins met geluk geen tegentreffer incasseerde. 1 minuut voor tijd soleerde Noud van links naar rechts en naar het midden vond Thymen die beheerst de 3 punten veiligstelde.

3-4. Niet geheel verdiend maar de afgelopen jaren heb ik in de eredivisie 2 teams kampioen zien worden zonder goed te spelen toch de punten pakken en de titel. Dat laatste lijkt voor ons weg maar het kan niet altijd mooi.

Nu hebben we 2 weken vrij en kunnen we genieten van de meivakantie.