Woudrichem JO11-1 – GVV’63 JO11-2 2-0

1024 683 GVV'63
Na 2 trainingen en een oefenwedstrijd mochten we vandaag beginnen aan de beker.
Woudrichem begon sterk aan de wedstrijd en zette ons de eerste 5 minuten echt onder druk. Kleine kansjes maar de bal ging er door goed positioneel verdedigen van ons niet in. Daarna gooiden we de schroom van ons af en lieten de goed voetballende en fysiek sterkere tegenstander zien dat ook wij goed konden voetballen. We deden mee in de wedstrijd en kregen zelfs enkele goede kansjes. Helaas was het bij een aanval van ons toch Woudrichem die vanuit een afgeslagen bal 10 seconden voor rust de 1-0 maakte.
De 2e helft veranderde het spelbeeld niet. Woudrichem was iets sterker maar GVV’63 die met inzet en leuke aanvallen zichzelf van de positieve kant laat zien. 5 minuten voor tijd kregen wij nog een goede kans op de 1-1 maar die viel helaas niet. In de tegenaanval was het Woudrichem dat de 2-0 maakte.
Al met al geen onterechte nederlaag maar wel 1 zoals ze dat noemen 1 met perspectief. Leuke aanvallen, sterk verdedigen en keepen. Lef in het maken van acties en spelen als team. De 2e klasse zal hopelijk meer van dit soort leerzame potjes laten zien. Waar wij uiteindelijk aan het langste eind gaan trekken.