Well JO12-1 – GVV’63 JO12-1 6-5

1024 640 GVV'63

Het harde werken wordt niet beloond helaas…..

Wederom mogen we aftrappen onder het genot van een stralend zonnetje. Een paar tactische wijzigingen door moeten voeren door afmeldingen, blessures en het terugkeren van onze Mo. We begonnen dan ook een beetje onwennig aan de wedstrijd en kwamen al snel tegen een 1-0 achterstand aan.

Vanaf toen ontbrandde er een waar spektakel voor onze ogen met werkelijk prachtig voetbal van beide kanten. Het werd 1-1 door Brent, maar al snel liep Well uit naar 3-1. Onze koppies gingen deze keer niet hangen en vochten ons terug naar 3-3 door prachtige aanvallen ook af te ronden! Well richtte zich weer op en maakt de voorsprong weer tot 2 doelpunten verschil. En op slag van rust maken wij weer de aansluitingstreffer! In de rust zetten we tactisch de puntjes op de i, want 1 speler van Well schoot de ballen er echt van alle kanten prachtig in.

Na de heerlijke ranja begonnen we weer hoe we na de rust geëindigd waren met mooi voetbal van beide kanten. Helaas maakt Well de 6-4, maar weer komen wij terug naar 6-5 en hebben kansjes gehad op de gelijkmaker, wat ook echt verdiend geweest zou zijn. Maar helaas meer zat er niet in! Doelpuntenmakers zijn Brent, Vince, Brett en Jochem 2x laatstgenoemde hartelijk dank voor het meespelen!