Bericht van de Jeugdcommissie

150 150 GVV'63

Jeugdspelers GVV’63

De voorbereiding en de bekerwedstrijden zitten er (voorlopig) weer op. De competitie staat op het punt van beginnen.

Het seizoen is voor onze jeugd met wisselend succes gestart, als je dit tenminste baseert op de resultaten. Voor de jeugdcommissie is dit niet leidend en proberen we vooral te kijken naar ontwikkeling binnen en buiten het veld. Hier zien wij enthousiaste spelers en trainers die met hun team proberen het maximale te behalen. Wij zien teams die ondanks tegendoelpunten toch gaan voor een goal, wij zien teams en trainers die ondanks of door het resultaat positieve punten benoemen en werken aan verbeteringen. Als laatst zien wij teams die meer en meer team worden ondanks de veranderingen in teamsamenstelling en er samen voor willen gaan dit is is ook ontwikkeling.

Als jeugdcommissie volgen wij deze ontwikkelingen door wedstrijden te bekijken, zoveel mogelijk in contact te zijn met trainers, leiders en spelers maar dit kan altijd beter en meer. Het kan dus zijn dat jullie het anders zien en of ideeen hebben waar het anders kan. Die horen wij graag en natuurlijk tijdig om onszelf te ontwikkelen als jeugdcommissie en als club.

Plezier, ontwikkelen en presteren staat voorop en dat in deze volgorde.

De competitie staat op het punt van beginnen. De teams zijn (opnieuw) ingedeeld en zijn er klaar voor. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we een mooi seizoen tegemoet gaan met wisselende resultaten, met wedstrijden met winst en verlies en dat onze jeugd weer een beetje beter wordt. Rest ons niets anders dan het seizoen af te trappen en alle trainers, leiders, spelers en ouders spannende wedstrijden toe te wensen.

Veel succes en maak er een mooi seizoen van!

Met sportieve groet de jeugdcommissie.