GVV’63 oefent thuis tegen vv Beesd

150 150 GVV'63

De selectie van GVV’63 kijkt met een goed gevoel terug op het trainingskamp in Benidorm. Er is getraind, een beachvolley toernooi gehouden en een wedstrijd gespeeld. Maar vooral was het erg gezellig.

Op zaterdag 25 januari begint de competitie weer voor GVV’63 1. En dat is gelijk een wedstrijd van formaat. Er wordt een bezoek gebracht aan de nummer 2 van de ranglijst BLC.

Maar eerst staat er  aanstaande zaterdag nog een oefenwedstrijd op het programma. Om 14.30 wordt er thuis gespeeld tegen vv Beesd.

Hopelijk kan ons eerste elftal de goede lijn van voor de winterstop doortrekken. Het begin was stroef met veel geblesseerden en gedwongen mutaties. Uit de eerste 6 wedstrijden werden slechts 4 punten gehaald. Daarna begon het beter te lopen. Geblesseerden keerden terug en er kwam meer vastigheid. Uit de laatste 6 wedstrijden werden maar liefst 15 punten gehaald. Waarbij de nederlaag tegen NOAD’32 wellicht onterecht te noemen was.

In de tweede periode staat GVV’63 er goed voor met 12 uit 4. Ook op de ranglijst is er een opmars gemaakt. Inmiddels staat de ploeg 5e.
Om mee te kunnen doen voor de prijzen, zal er elke week 100% inzet gegeven moeten worden. Met daarnaast de steun van alle GVV’63 supporters is er een mooie tweede seizoenshelft mogelijk!